Lyke van de Witte

Lyke van de Witte
Naam: Lyke van de Witte
Mobiel: +31 6 5149 0321

Profiel:

Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik de keuze gemaakt om door te leren op de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Tijdens deze opleiding heb ik veel nieuwe kennis opgedaan over de verschillende onderdelen van het vak, waaronder Human Resource Management, Finance en Marketing, waardoor ik nu een duidelijk beeld kan schetsen van de markt. De opleiding bood mij de kans om mijn minoren in het buitenland te volgen, een kans die ik met beide handen heb aangegrepen.

Na het afronden hiervan vond ik het tijd om, na 22 jaar, te vertrekken uit Friesland en mijn horizon verder te verbreden. Dit ga ik doen binnen het Finance Team, waarin ik mij met name ga focussen op de bemiddeling van financiële arbeidsfuncties. Het persoonlijke contact met zowel opdrachtgever als kandidaat is een van de voornaamste dingen die mijn aanspreken in deze rol. Door op een zorgvuldige manier een match te creëren hoop ik zowel de opdrachtgever als de kandidaat blij te maken met de bemiddeling.

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close